Consultanta profesionala, dedicata nevoilor clientilor

Vodafone:
+40-726-132.972

Orange:
+40-751-203.288

Planuri financiare pentru copii

O mana de ajutor pentru succesul copiilor
Intr-un fel sau altul, orice familie cu unul sau mai multi copii economiseste o suma de bani pentru a putea oferi in viitor copilului libertatea de a-si alege sur drumul in viata: fie ca urmeaza o facultate, incepe o afacere sau face o investitie care il lanseaza in viata independenta, o suma de bani acumulata de parinti reprezinta o premisa a succesului.

Planuri financiare pentru copii
La prima vedere, solutiile la care parintii pot apela pentru acumularea unui fond de economii sunt limitate si presupun asumarea unor riscuri. Un cont bancar este expus riscului inflatiei si poate fi oricand accesat pentru satisfacerea altor cheltuieli. Economiile in seiful personal sunt si mai usor de cheltuit. Iata de ce o asigurare in beneficiul copilului ramane cel mai bun sprijin pe care-l puteti oferi.

Planurile financiare pentru copii
La intrebarea "Cum vedeti viitorul copilului dumneavoastra?", majoritatea covarsitoare a raspunsurilor cuprinde cuvantul "realizare". Patrunzand mai adanc sensul acestui cuvant, descoperim stransa lui legatura cu sfera profesionala. Realizarea copilului dumneavoastra depinde in mare masura de indrumarea primita la scoala si in familie, dar si de sprijinul financiar pe care dumneavoastra i-l acordati pentru atingerea telului propus.

 

2003-2020 Powered by Asigurari Online