Consultanta profesionala, dedicata nevoilor clientilor

Vodafone:
+40-726-132.972

Orange:
+40-751-203.288

Planuri de investitii

Stiati ca asigurarile de viata pot fi si investitii ?
Daca pe langa valoarea protectiei financiare conferite de asigurarea de viata doriti sa aveti acces la oportunitati de investitii unice si performante, atunci Planurile de investitii sunt ceea ce cautati

Aceste planuri financiare va permit sa investiti in programe cu portofolii prin intermediul unei strategii care sa va asigure o crestere potentiala optima, pe termen mediu si lung, a sumelor alocate de dvs.

Planuri de investitii
Nevoile dvs. financiare, obiectivele pe care vi le propuneti, precum si resursele pe care le alocati pentru realizarea acestora sunt unice si personale.
De aceea, va propunem planuri de investitii create astfel incat sa raspunda cerintelor financiare specifice fiecaruia dintre dvs. Va puteti astfel construi planul dorit, avand posibilitatea de a va implica activ in alcatuirea propriului portofoliu de investitii. Acesta poate varia in functie de gradul de risc pe care sunteti dispus sa vi-l asumati si de performantele pe care le asteptati.

Planurile de investitii includ in cadrul aceluiasi contract si protectia oferita de o asigurare de viata, fiind construite sub forma produselor de tip Unit Linked - concept inovator lansat in premiera pe piata romaneasca in anul 1998.

 

2003-2020 Powered by Asigurari Online