Consultanta profesionala, dedicata nevoilor clientilor

Vodafone:
+40-726-132.972

Orange:
+40-751-203.288

Asigurari auto

Casco - Un nou sistem de calcul al primelor in avantajul tau
Allianz a adoptat un nou sistem de calcul a primelor de asigurare pentru polita Casco. Noul sistem tine cont atat de caracteristicile tehnice ale autovehiculului, cat si de profilul de risc si daunele anterioare ale proprietarului acestuia, oferind niveluri de prima individualizate. Prin sistemul de fransize, poti opta de acum pentru limitarea riscurilor pentru care se incheie polita de asigurare. Aceasta constituie un avantaj mai ales in cazul in care esti proprietarul unui autovehicul cu o capacitate mica si vechime ridicata de exemplu, atunci cand poti alege sa inchei polita de asigurare numai pentru riscul de dauna totala din accident. Mai mult, daca ai o experienta in trafic de 10-15 ani vei beneficia de o oferta mult imbunatatita comparativ cu primele calculate anterior.

Ti-ai gasit masina lovita in parcare si tot ceea ce iti doresti este sa o repari bine, repede si fara batai de cap?
Ai garantia ca o asemenea situatie va fi rezolvata eficient si prompt daca detii o asigurare Casco! In ultimul timp, au devenit tot mai frecvente, din pacate, situatiile in care masina ta este lovita, zgariata, fara sa fie implicata intr-un accident, in fata blocului sau in parcare. Tot mai des, din ce in ce mai multi dintre noi descoperim ca ne-au fost furate oglinzile, ne-a fost spart un geam al masinii sau ne-au disparut alte accesorii ale autovehiculului. Sunt evenimente pe care, practic, nu avem cum sa le controlam, sa le evitam si totusi suntem nevoiti sa le acceptam si sa le suportam din punct de vedere financiar.

Cine plateste pentru reparatia masinii?
De ce sa risti sa platesti sume considerabile pentru actiunile iresponsabile ale celor care iti produc pagube? Exista asigurarea Casco de la Allianz Asigurari, care te despagubeste in caz de avarii si furturi auto. Compania noastra este numarul unu pe piata asigurarilor auto din Romania, aproape o treime dintre autovehiculele din tara noastra asigurate Casco beneficiind de protectia Allianz Asigurari. O asigurare Casco de la Allianz Asigurari te scuteste de toate grijile financiare si de orice batai de cap. Gandeste-te cat de mult conteaza sa fii linistit ca, in cazul in care masina ta sufera o avarie, nu trebuie sa scoti bani din buzunar pentru piese si manopera si, mai mult decat atat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi dintr-un numar de peste 100 de service-uri partenere ale Allianz pe acela la care doresti sa iti repari masina.

 

2003-2020 Powered by Asigurari Online