Consultanta profesionala, dedicata nevoilor clientilor

Vodafone:
+40-726-132.972

Orange:
+40-751-203.288

Planuri de pensii

Un plan bun este un plan facut la timp
Putini dintre noi realizam din timp ce inseamna sa-ti planifici un viitor sigur. Nu este niciodata prea devreme sa incepi sa iti construiesti planurile pentru pensie. Cu cat mai devreme incepem sa ne gandim la aceasta perioada din viata noastra, cu atat mai usor ne va fi sa ne bucuram de ea. Pentru a face acest lucru, trebuie sa intelegem care sunt nevoile noastre financiare viitoare si sursele de venit pe care ne putem baza.

Doar pensia de stat?
Majoritatea dintre noi consideram pensia oferita prin sistemul social de stat ca principala, uneori chiar sura sursa de venituri pentru perioada pensionarii. Acest sistem social se straduieste sa apere interesele a cat mai multor oameni, garantand o pensie minima tuturor.
Important este insa sa intelegem faptul ca aceasta pensie nu a fost construita ca o sursa unica de venituri pentru perioada pensionarii, ci doar ca o suma acoperitoare a unui nivel minim de nevoi.
Putem spera sa castigam lozul cel mare, sa dobandim o importanta mostenire sau chiar sa ne luam un al doilea loc de munca. Dar putem oare conta pe aceste potentiale surse de venituri?

Solutia optima: Planurile de pensii
Cele doua Planuri de pensii suplimentare oferite sunt solutia certa la care puteti apela pentru suplimentarea veniturilor de care aveti nevoie la varsta pensionarii. Acestea va permit sa economisiti din timp si sa va implicati in mod activ in construirea planului de pensii dorit, pornind de la nevoile dvs. reale si, ceea ce este mai important, tinand cont de obiectivele pe care vi le propuneti. Unul dintre aceste obiective poate fi si acela de a va bucura mai devreme de aceasta binemeritata vacanta. Prin Planurile de pensii , pensia poate incepe atunci cand decideti dvs. si nu atunci cand reglementarile sistemului social de stat o prevad.

 

2003-2020 Powered by Asigurari Online